fbpx
23375
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23375,oxygen-body,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

A KÖZPONT MINDENNAPNAK 9.00 - 16.00 órától nyitva.

Stodolisko”

Webcamera - Tresník

   5/10

Lejtök

Stodolisko

Webcamera - Stodolisko

  6/7

Felvonók

60 - 70 cm

nagyon jó körülmények
›Rézsletes információ

SKI TELGÁRT POČASIE

SÍKÖZPONT

A síközpont Garamvölgy (Telgárt) település közvetlen közelében a festői szépségű  Király-hegy ( Kralova Hola) tövében  található. A falu a felső Garam völgyében az Alacsony-Tátrában fekszik, illetve a Szlovák Paradicsom és a Szlovák Érchegység övezi. A községtől kb 2 km-re található a Garam folyó (Hron) forrása is.

 

A síközpont területe sokféle lesiklási lehetőséget kínál úgy a síelők mint a snowboard (freerider) kedvelőinek 6,5 km hosszan, 905 - 1300 tengerszint feletti magasságban. Az egyes nyomvonalak 10 részre oszthatóak a kezdőktől a legtapasztaltabbak részére. A sípályákat (Stodolisko, Tresnik I és Tresnik II – Cerla, Javorinka, Kozovec, gyermek felvonó) beépített hóágyú rendszerek segítik, hogy a látogatók a legjobb feltételek mellett élvezhessél az általuk választott pályákat. A Tresnik I. nyomvonal alkalmas a FIS által szervezett versenyek megrendezésére. Három kezeletlen, erdei  freeride  zóna kiváló adrenalin élményt nyújt a tél szerelmeseinek.

 

A 7 felvonó kapacitása óránként 3500 személy.

A síközpont minőségi szállás- és étkezési szolgáltatást is kínál. A Koliba étterem a Király-hegy (Kráľova hola)  alatt közvetlen  a síközpont területén található,  továbbá felfrissíthetik magukat a látogatók a Tresník Apreski bárban vagy a Király – hegyre néző Bare Snowban – jó hóviszonyok esetén közvetlenül a lejtőn. Ezen kívül a síközpont kölcsönzőt, sí- és snowboard oktatást is kínál gyermekek és felnőttek részére egyaránt.

 

Az alpesi síelés mellett a síközpont további szórakozásra is bizosít teret – gyermekek részére szánkózás,   a településen korcsolyapálya is működik.

 

FOTO>>>

VIDEO>>>

AZ ÜDÜLÖHELY TÉRKÉPE

ÁRJEGYZÉK

8.1.2022 - 13.3.2022

FelnőttekJunior
Senior
Gyerekek
1 nap24 €21 €16 €
4 óra
22 €20 €15 €
3 óra
21 €19 €14 €
2 nap
43 €38 €29 €
3 nap61 €54 €41 €
4 nap77 €67 €51 €
5 nap90 €79 €60 €
Családi síbérletek
2+12+22+3
51 €64 €77 €

SZOLGÁLTATÁSOK

Síkölcsönző és síszerviz

Sífelszerelés nélkül jöttél, és nem akarsz kihagyni egy nagyszerű síelést? Csak látogass el a helyszínen lévő kölcsönzőbe, és válassz a sí-, snowboard vagy sífutó felszerelés teljes választékából - síruházattal és kiegészítőkkel.

Munkatársaink szívesen segítenek a választásban, valamint a felszerelések beállításában és karbantartásában.

Sí és snowboard iskola

Szeretné megtanulni a sízési technikákat, fejleszteni azokat ill. snowboardozna? Használja ki a sí- és snowboard iskola szolgáltatásait. Oktatóink segítenek a kezdőknek, hogy a megfelelő technikával kezeljék az első métereket a lejtőn. Ne habozzon, és válassza a biztonságos lejtés elsajátítását avagy a siklás technikáinak tökéletesítését.

Contact:

lyziarska.skola.telgart@gmail.com

+421 908 833 173

Telgárti Koliba vendéglő 

 

Kiadós síelés után jól jön a pihenés.  Próbálja ki a Koliba éttermet egyből a sípálya mellett. Hagyományos ételeket és italokat kínálunk, ingyenes WIFI kapcsolatot. Éttermet akár kibérelni is lehet, maximális kapacitása 60 fő.

SZÁLLÁS

A legfrissebb információs szálláshelyünk a Facebookon található. Legyél rajongó.